Başkan Uzun'dan Anneler Günü mesajı

May 10, 2026 - 16:39
 0
Başkan Uzun'dan Anneler Günü mesajı

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Anneler Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Uzun, mesajında; "Hayata gözlerimizi açtığımız andan itibaren bizlere sevgiyi, dürüstlüğü ve merhameti aşılayan ilk rehberimiz, annelerimizdir.

Onlar, sadece bireyleri değil, aslında bir milletin geleceğini yetiştirirler. Karşılıksız sevginin yeryüzündeki en somut örneği olan annelerimiz, her türlü saygıyı ve hürmeti fazlasıyla hak etmektedirler.

Bugün bu topraklarda huzur içinde nefes alabiliyorsak, bunda en büyük pay şüphesiz evlatlarını vatan uğruna feda eden kahraman şehit annelerimizindir. Onların acısı bizim acımız, metanetleri bizim gururumuzdur. Tüm şehit annelerimize bir kez daha söz veriyoruz; sizler bu aziz milletin en kutsal emanetlerisiniz ve bizler her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz.

Bu özel günün, annelerimize olan sevgi, saygı ve vefanın daha da güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum.

Başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere, yüreğinde evlat sevgisi ve merhamet taşıyan tüm kadınların Anneler Günü’nü kutluyor; ebediyete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmet, minnet ve dualarla yâd ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Tepkiniz Nedir?

Beğen Beğen 0
Beğenmedim Beğenmedim 0
Sevgi Sevgi 0
Komik Komik 0
Kızgın Kızgın 0
Üzgün Üzgün 0
Vay Vay 0