Kios TV

Kios TV

Yazarın yazıları

Gündem

İZDENİZ dalgıç ekibi kurdu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZDENİZ, yolcu gemileri ve feribotlarda yaşanabilecek arızalara su altından müdahale edebilmek, bakım ve onarım çalışmaları yapmak üzere dalgıç ekibi kurdu.

Gündem

Sıfır atık bilinci Kocaeli’ni sarıyor

Büyükşehir Belediyesi, çevre bilincini artırmak ve sıfır atık hedefini yaygınlaştırmak amacıyla il genelinde kapsamlı eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerine imza atmaya devam ediyor.

Gündem

İnegöl Nostalji Gazozu Raflardaki Yerini Aldı

İnegöl Belediyesi, şehrin köklü gastronomi kültürünü yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek İnegöl Nostalji Gazozunu yeniden İnegöllülerle buluşturdu.

Gündem

Likya yolu rehabilite ediliyor

Antalya Valiliği'nin "Likya yolunun rehabilite edilerek turizme kazandırılması" projesi kapsamında Kemer’de yönlendirme tabelası dikimi ve doğa yürüyüşü düzenlendi.